تاریخ انتشار : 23 آبان 1392 10:28

برزگر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

پيش شرط كاهش جرايم مواد مخدر "فرهنگ سازي" است

يك قاضي گفت: فرهنگ سازي پيش شرط مبارزه با موادمخدر به منظور كاهش حجم ورودي پرونده هايي از اين دست است، كه اين مهم، از طريق صرف هزينه، برنامه ريزي جامع و بلندمدت و عزم تمامي مسئولان محقق مي شود.
    "عباس برزگر" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به افزايش پرونده‌های ورودی مواد مخدر اظهار داشت: يكي از راه‌كارهاي مهم به منظور كاهش پرونده‌هايي كه مربوط به جرائم مواد مخدر است، تلاش نهادها و مسئولين ذي‌ربط در جهت كنترل مرزها و راه‌هاي ترانزيت مواد مخدر است.

وي در ارتباط با كنترل مرزها جهت جلوگيري از ورود مواد مخدر به كشور تصريح كرد: همكاري‌هاي منطقه‌اي و تدوين قوانين ميان كشورها مي‌تواند، اقدام امنيتي مناسبي در راستاي قرارگرفتن كشورمان در حاشيه امنيت باشد.
    برزگر افزود: در برخورد با مجرمين مواد مخدر بايد راه‌كارهاي اجرايي انديشيده شود، به طوري كه دست مجري قانون در خصوص عفو و يا تخفيف به اين مجرمان باز گذاشته نشود.
    وي تصريح كرد: چنانچه بخواهيم حجم ورودي پرونده‌هاي مواد مخدر را كاهش دهيم، نيازمند صرف هزينه براي فرهنگ‌سازي در اين زمينه هستيم، تا جوانان با مراجعه به ورزشگاه‌ها و مكان هاي ورزشي به سمت مواد مخدر روي نياورند.
    اين قاضي در پايان گفت: پيش‌شرط مبارزه با موادمخدر به منظور كاهش حجم پرونده‌هاي ورودي اين قبيل جرايم فرهنگ‌سازي است، كه اين مهم نيازمند صرف هزينه، برنامه‌ريزي جامع و بلندمدت و عزم تمامي مسئولان است.