تاریخ انتشار : 25 آبان 1392 18:56

اتخاذ شیوه های صحیح بازپروری نوجوانان بزهکار از نگرانی های سیاستگذاران جنایی است

رییس شعبه 107 دادگاه جزایی کرمانشاه (ویژه اطفال)، گفت: اتخاذ شیوه های صحیح اصلاح و بازپروری نوجوانان بزهکار و چگونگی سوق دادن آن ها به زندگی اجتماعی یکی از نگرانی های جامعه جهانی و سیاستگذاران جنایی است.
    isna (12 of 21)-2.jpgنیکزاد عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: کودکان و نوجوانان امروز، آینده‌سازان جامعه فردا هستند که باید مورد توجه جدی متخصصان تعلیم و تربیت، روانشناسان، سیاستمداران، حقوقدانان و به‌ویژه خانواده‌ها قرار گیرند.

وی در مورد حمایت از کودکان و نوجوانان گفت: حمایت و هدایت کودکان و نوجوانان و اتخاذ شیوه‌های صحیح در قبال بی‌قراری‌ها و سرکشی‌های آن‌ها می‌تواند کژروی‌ها و قانون‌ستیزی‌های آن‌ها را اصلاح کند و با در اختیار قرار دادن امکانات و فرصت‌ها به آن‌ها در زمینه‌های مختلف علمی، هنری، ورزشی و ...خلاقیت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها را شکوفا کند.

عباسی خاطرنشان کرد: در صورتی که شیوه تقابل با شیطنت‌های کودکانه و حتی قانون‌ستیزی‌ها و بزهکاری‌های آنان مبتنی بر سرکوب شدید یا بی‌تفاوتی یا شیوه‌های خشن باشد ممکن است این رویه با تاثیرگذاری منفی بر وضعیت روحی و جسمی کودکان، آن‌ها را به سمت اعتیاد به مواد مخدر سوق دهد یا آنها را به مجرمین خشن و ضداجتماعی و انتقام جوی فردای جامعه تبدیل کند.