کارگاه آموزشی «حقوق اقلیتها از منظر اندیشه اسلامی،نظام حقوق موضوعه ایران و موازین بین المللی»

کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار می کند:

در چارچوب برنامه های آموزشی ادواری کمیسیون در حیطه های مختلف حقوق انسانی وپیرو نیاز سنجی انجام شده مبنی بر ضرورت ارتقاء آگاهی های تخصصی در زمینه مباحث حقوق اقلیتها، کارگاه آموزشی حاضر با حضور اساتید وصاحبنظران این حوزه برگزار می شود.

• محورهای موضوعی:

1- بررسی ماهیت حقوق اقلیتها و تعامل آن با نظام حقوق بشر

2- آشنائی با حقوق خاص اقلیت ها در اسناد بین المللی

3- آشنائی با سازوکارهای بین المللی تخصصی مربوط به حقوق اقلیت ها

4- مروری بر حقوق اقلیت ها در اندیشه اسلامی و سیره اولیای دینی

5-  بررسی چارچوب های حقوق اقلیتها در نظام حقوق موضوعه ایران

6- آشنائی با برخی تجربیات موفق کشورها در زمینه ارتقاء حقوق اقلیت ها و تقویت همبستگی ملی.

• اساتید و مدرسین: دکتر سید محمد هاشمی، حجت الاسلام والمسلمین محمد سروش محلاتی، دکتر اسعد اردلان،دکتر محمد تقی عابدی دکتر محمد کاظم سجاد پور، دکتر ستار عزیزی، دکتر سید علی محمودی،دکتر علی خرم و برخی اساتید دیگر.

• زمان برگزاری:   26   /10/ 92   از ساعت 30/8 الی 20

• مکان:   دفترمرکزی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران

• شرائط شرکت و تسهیلات کارگاه:

برای حفظ ویژگی کارگاهی و مشارکت مجموعه شرکت کنندگان در بحثهای مطروحه ، حداکثر تعداد 45 نفر بر اساس شرائط علمی بهتر، پذیرش خواهند شد. دانشجویان کارشناسی ارشد یا دکترای حقوق و رشته های مرتبط و یا مسئولان امور اقلیتها در نهادهای رسمی، اولویت در پذیرش دارند.

متقاضیانی که مورد پذیرش قرار گیرند برای شرکت در کارگاه لازم است مبلغ 30 هزار تومان به شماره حساب(0303708819008) بنام کمیسیون حقوق بشر اسلامی نزد بانک صادرات شعبه ابن یمین واریز وفیش آنرا از طریق پست یا دورنگار و یاایمیل به دبیرخانه کمیسیون ارسال دارند.

به شرکت کنندگان در کارگاه لوح فشرده ای مشتمل بر مجموعهای از مقالات واسناد تخصصی حقوقی مربوط به حقوق اقلیتها تقدیم خواهد شد. پذیرائی صبح وعصر وناهار نیز از جمله تسهیلات این برنامه است.

در هر عنوان موضوعی کارگاه،دو استاد ارائه دیدگاه خواهند داشت سپس بحث های مشارکتی انجام خواهد شد.

در پایان کارگاه،گواهی شرکت در این برنامه علمی تقدیم شرکت کنندگان خواهد گردید.

افراد شایسته این کارگاه در برنامه های آتی کمیسیون در زمینه حقوق اقلیتها مورد استفاده علمی قرار خواهند گرفت.

آخرین مهلت ثبت نام اولیه ،پایان وقت اداری مورخ 20/10/92  می باشد.پذیرفته شدگان در کارگاه طی روزهای بیستم الی بیست و چهارم دیماه نسبت به واریز مبلغ فوق الذکر اقدام خواهند نمود.

• آدرس کمیسیون:تهران- سید خندان - ابتدای سهرودی-کوچه قرقاول- پلاک 2
    • تلفن:4-88529742                         دورنگار:88768807   ایمیل: ihrc@ihrc.irیاihrciran@yahoo.com

دفتر آموزشی و پژوهشی کمیسیون حقوق بشر اسلامی

منبع خبر