دست بند و پابند الکترونیکی در اختیار سازمان زندان ها قرار گرفت

رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: دست بند و پابند الکترونیکی در اختیار سازمان زندان ها قرار گرفت و ما اکنون در حال تدوین آیین نامه برای استفاده از آن ها هستیم.

55-253.jpg

غلامحسین اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: دست‌بند و پابند الکترونیکی در اختیار سازمان زندان‌ها قرار گرفته است و در حال انجام کارهای مربوط به سایت آن هستیم؛ زیرا این طرح برای نصب سرورها نیازمند سایت است.

وی ادامه داد: آیین‌نامه طرح استفاده از دست‌بند و پابند الکترونیکی مراحل پایانی تدوین و تصویب خود را می‌گذارند و با نصب سرورها، راه‌اندازی سایت و نهایی شدن آیین‌نامه کار بهره‌برداری از این دستگاه نیز آغاز خواهد شد، اما هنوز زمان دقیق اجرایی شدن این طرح مشخص نیست.

رییس سازمان زندان‌ها اظهار کرد: اجرایی شدن این طرح هم برای فردی که تحت نظارت قرار می‌گیرد و هم برای جامعه کاملا مفید است؛ زیرا این طرح مدتها مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: سازمان زندان‌های کل کشور سعی دارد که به مرور زمان دایره شمول استفاده از این تکنولوژی را توسعه دهد و طبق بررسی‌های ما این طرح کاملا مثبت است.