معاون رییس‌جمهور در امور زنان به ایسنا خبر داد

تشکیل کارگروه های تخصصی زنان در سال 93

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در حال برنامه ریزی برای تشکیل کمیته ها و کارگروه های تخصصی درباره زنان در معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری هستیم و در سال 93 این کمیته ها و کارگروه ها تشکیل می شود.

5-1414.jpg

شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر در حال انجام مطالعات لازم و کارهای کارشناسی به منظور انتخاب موضوعات و اعضای کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی هستیم.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم از تمام ظرفیت‌های حوزه زنان در کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری استفاده کنیم، تاکید کرد: در این کمیته‌ها و کارگروه‌ها از حضور فعال صاحبنظران، دانشگاهیان، حوزویان و نهادهای مدنی حوزه زنان استفاده می کنیم و امیدواریم با بهره‌گیری از دیدگاه‌های آنان بتوانیم به گونه‌ای جامع و صحیح، مشکلات زنان را شناسایی و در جهت فراهم کردن زمینه‌های رفع آنها تلاش کنیم.