نکو مطرح کرد:

ضرورت اهتمام رئیس جمهور در شناسایی و معرفی مفسدان اقتصادی

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت: رئیس جمهور در شناسایی و معرفی مفسدان اقتصادی که خواست همه ملت ایران و نمایندگان مجلس است اهتمام ویژه داشته باشد و به وظایف قانونی خود در این راستا عمل کند.

ضرورت اهتمام رئیس جمهور در شناسایی و معرفی مفسدان اقتصادی

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، ابراهیم نکو در نشست علنی امروز (دوشنبه 9 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، رحلت پیامبر(ص) را تسلیت گفت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین حماسه 9 دی عید غدیر انقلاب اسلامی و میثاق امت با ولایت را به رهبر معظم انقلاب و ملت ایران تبریک گفت.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی تصریح کرد: از رئیس جمهور درخواست می کنیم در شناسایی و معرفی مفسدان اقتصادی که خواست همه ملت ایران و نمایندگان مجلس است اهتمام ویژه داشته باشد و به وظایف قانونی خود در این راستا عمل کند.

نکو همچنین افزود: از رئیس جمهور و کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 93 درخواست داریم نسبت به اعتبارات شهرستان های پرجمعیت استان تهران که هر کدام جمعیت بیش از یک استان را دارا هستند توجه لازم را داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: شهرستان های رباط کریم و بهارستان با جمعیت بالغ بر 900 هزار نفر در حال حاضر و یک میلیون و 500 هزار نفر با وجود شهر جدید پرند در آینده نزدیک، در لایحه بودجه سال آینده مورد بی توجهی قرار گرفته است که ضرورت دارد نگاه دولت به این شهرستان ها به صورت استانی باشد.

وی در بخش دیگری از تذکر خود، ضمن تقدیر از وزیر آموزش و پرورش برای انتصاب کمره ای به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، در تذکری به وی گفت: با توجه به جمعیت 200 هزار نفری دانش آموز در شهرستان های رباط کریم و بهارستان و افزایش این جمعیت در شهر جدید پرند، این مناطق فاقد یک اردوگاه فرهنگی و تربیتی هستند که باید اقدام جدی در این راستا صورت گیرد.

نکو ادامه داد: هر چه سریعتر نسبت به تکمیل و راه اندازی 14 مدرسه نیمه تمام پرند که بیش از 2 سال از ساخت آنها می گذرد، دستور لازم صادر شود.

وی ضمن هشدار به وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورتی که اقدام برای تکمیل 14 مدرسه نیمه تمام صورت نگیرد به وظیفه قانونی و نظارتی خود در مجلس عمل می کنم.

این نماینده مردم در مجلس نهم در تذکری از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست کرد نسبت به تکمیل و راه اندازی تنها بیمارستان 650 هزار نفری شهرستان بهارستان که به عهده آن وزارتخانه است و مدت ها انجام هرگونه فعالیت ساخت آن تعطیل شده است، دستور لازم صادر شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس ادامه داد: در صورتی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به تکمیل بیمارستان بهارستان اقدام نکند باید پاسخگوی اعتراضات عظیم مردم در این زمینه باشد.